Oktatás

Online Angoltanár Adatbázis

Online oktató angoltanárt keresel? Válassz angol magántanárt az Onlinetanáron ! Gyors segítséget kaphatsz a jelenlevő angoltanároktól, vagy írhatsz az Üzenőfalra. Chat-en vagy Skype-on át azonnal felveheted velük a kapcsolatot, de ha éppen nincsenek jelen időpontot foglalhatsz a kiválasztott angoltanártól ! *** Skype-on tanító angoltanár vagy, online angol korrepetálást is vállalsz ? Válaszd az Onlinetanárt ! Mutatkozz be akár három nyelven. Emeld ki adatlapodat. Diákjaid chat-en vagy Skype-on át azonnal felvehetik Veled a kapcsolatot, hirdethetsz az Üzenőfalon, óradíjaidat fogadhatod az Onlinetanáron át. Óráidat megtarthatod az Onlinetanár felületén, valamint Skype-on keresztül is. *** Válaszd a minőséget !

Mentálhigiénés asszisztens tanfolyam Budapesten

Mentálhigiénés téren kíván tanulni? A fővárosban keresne hozzá iskolát? A Klasszis Oktatás a megoldás! A weblapra ellátogatva minden létfontosságú tudnivalót elolvashat a mentálhigiénés asszisztens képzésről. Ilyen az, hogy heti hány alkalomra kell számítani. Valamint az is, hogy elhelyezkedés ügyileg hol található pontosan az oktatás. A mentálhigiénés asszisztens tanfolyamnak a vizsgájáról a linken mindent megtudhat, ami kellhet. De a képzés díja és a képzés hossza is kettő olyan tudnivaló, amit ajánlott előre áttekinteni. Ha felkeltette a figyelmét a dolog, nézzen fel az oldalra. Ott a mentálhigiénés asszisztens képzésen kívül más képzésekről is informálódhat.

EFEB kozmetikus tanfolyam

Amennyiben Önt vonzza a szépség, a sminkek és a divat világa, a kozmetikus tanfolyam az EFEB-nél Önnek való. A kozmetikusként végzett hallgatók számára rengeteg munkalehetőség áll rendelkezésre, mind Magyarországon, mind külföldön. Emellett vállalkozás indításához is remek szakma, sok kozmetikus így lett sikeres. Az EFEB ehhez kínál professzionális képzést, tanárokat, eszközöket és egy olyan légkört, ahol jó érzés tanulni. A képzés végén a résztvevők többnyelvű svédmasszázs tanúsítványt is kapnak.

Képzés információk és árak

A Klasszis Oktatás kínálatában sok érdekes tanfolyam megtalálható. Ilyen pl. a Pincér OKJ és a Mentáhigéniás asszisztens OKJ is. A felnőttoktatást nagy tapasztalattal bíró, a témában jártas oktatók biztosítják. Kéréssel akármikor bátran fordulhatunk hozzájuk! De az OKJ-s képzés mellett, bárkinek hasznos tréningek is találhatóak a Klasszis Oktatásnál. Az életközépi válságkezelő és kiégés tréningek pusztán 2 a listából. De ha van már munkaviszonya és csupán az informatikában szeretné némelyest tovább képezni önmagát, úgy is is jó helyen van! A weblapon négy-öt számítástechnikai tanfolyamból is válogathat az ember (pl. Powerpoint diabemutató). De akkor, ha Ön konkrétan az Európai Uniós pályázatíró tanfolyamról vagy Szociális gondozó és ápoló OKJ-ről akarna részleteket megtudni, akkor látogasson el a Klasszis Oktatás honlapjára és tekintse át a felnőttoktatás részleteiről szóló információkat! A \"Kedvezmények\" aloldalon kérhető e-mailes kupon bármely képzésekre beváltható!

Jobb agyféltekés rajzoktatás itt!

A rajzolás révén a kreativitásod is fejlesztheted, illetve remek hobbi is. a jobb agyféltekés rajzoktatáson elsajátíthatod a rajzolás csínját-bínját. A felgyorsult, siető világ a racionális bal agyfélteke világának kedvez, a 2 agyfélteke harmonikus együttműködése felborul, elnyomva a kreatív, ösztönös, merész jobb agyféltekés gondolkodást. A jobb agyféltekés rajzoktatás neked is segít!

MongoDB adatbázisszerver

MongoDB adatbázisszerver és IT továbbképzés kapcsán keresi az ideális lehetőségeket? Hallott már az itfactory.hu által indított szakmai tanfolyamokról, melyek a maguk területén kimagasló színvonalat képviselnek? Ha nem mindegy az Ön számára, hogy milyen tudásra tehet szert, és mennyiért, akkor megéri körülnéznie az itfactory.hu weboldalon. Tartozzon Ön is elégedett hallgatóink közé mielőbb!

Itfactory portál

Itfactory portál – az a weboldal, amely gondoskodik arról, hogy minél többen megismerjenek bennünket! Az IT világa már egészen apró gyermekkorod óta teljesen magával ragadott? Jelenleg is az egyetemen tanulsz vagy már végeztél egy szakirányos felsőoktatási intézményben, de még mindig úgy érzed, hogy lenne mit tanulnod? Gyere és tanulj nálunk! Itfactory.hu – mert nincs olyan, hogy „túl sok” tudás!

Szempilla tanfolyam

Szempilla tanfolyam elérhető kezdőknek és haladóknak a szempillaakademia.hu weboldalon. Tanfolyamainkra az ország 26 különböző pontjából jelentkezhet, úgyhogy amennyiben ön új szakmára vágyik, vagy akár már otthonosan mozog, a szépségipar káprázatos világában ne habozzon, válassza a Szempilla Akadémiát. További információkért kattintson a szempillaakademia.hu weboldalra, ahol minden részletet megtalál képzéseinkről.

HTML5 képzés kezdő szinten

Egy HTML5 képzés kezdő szinten is hatalmas fejlődéssel kecsegtet. Tanulja meg velünk írni és olvasni a HTML elemeket, és váljon képessé fejlesztések és alkalmazások készítésére tanfolyamunk által! Teremtsen magának alapot arra, hogy később akár világraszóló alkalmazásokat fejlesszen ki! Váljon Ön is elkötelezett hívőjévé az egész életen át tartó tanulásnak, és mi bebizonyítjuk, hogy fejlődni mindig lehet.

Következő oldal »