Sport – Mozgás

Thai box oktatás Budapesten

Végre te is kipróbálhatod a thai box edzéseket, azaz a leghatákonyabb küzdősportot. Ha szereted a harcművészeteket, gyere el egyéni vagy csoportos edzéseinkre és tanulj meg rendesen bunyózni, biztonságos körülmények között. A thai box oktatás Budapesten már régóta elérhető, idén pedig minden korábbinál több érdeklődő kíváncsi erre a remek küzdősportra. Gyere és próbáld ki te is, nem bánod meg!

M4 sportműsor

M4 sport megtekinthető teljes egészében a musor.tv weboldalon ezért érdemes ide kattintani ha önt is érdeklik a sport műsorok, de nem tudja, hogy mikor kezdődik az otp bank liga, a birkózó vb vagy éppen a bringasport magazin. Weboldalunkon ráadásul nemcsak az m4 sportot találhatja meg, hanem egyéb sportcsatornákat is, például a digisport1-et vagy éppen a spíler tv-t. Amennyiben többet tudna meg ezekről a műsorokról mindenképpen keresse fel a musor.tv-t.

M4 sport mai TV műsora

M4 sport mai TV műsora teljes választéka megtekinthető a musor.tv oldalára kattintva. A honlapunkon található online műsorújság kiváló lehetőséget nyújt minden sportrajongónak, hogy pontosan leellenőrizze a kedvenc csapata mérkőzésének az időpontját. A sportrendezvények mellett még elemző műsorokat is közvetítünk, melyekben a fiatal tehetségeket és a legjobb nevelő műhelyeket is bemutatjuk.

M4 sport műsor

M4 sport mindig az aktuálisan zajló sporteseményeket közvetítjük. A legjobb élmény érdekében az M4 mindig élőben közvetíti a rangadókat. Majd egy-egy lezajlott meccs után a Studió-ban meg is vitatják a történteket, ahol meghallgathatjuk a szakemberek véleményét és elemzéseit is. A neves sportesemények mellett még sok színes műsorral is szolgálunk. Válasszon minket és ezzel együtt a minőségi kikapcsolódást, melyet a nap minden szakában élvezhet. Jó szurkolást!

M4 Sport műsor

M4 Sport mindig az aktuálisan zajló sporteseményeket közvetíti leginkább élőben. A sport szerelmesi nem engedhetik meg maguknak, hogy lemaradnak a legfontosabb eseményekről. A legjobb élmény érdekében az M4 mindig élőben közvetíti a rangadókat. Minden további fontos információt megtalálhat a musor.tv oldalára kattintva. Keressen fel bennünket és tekintse meg a pontos műsormenetet öt napra előre. Kellemes időtöltést kívánunk minden kedves nézőnknek.

M4 sport mai tv műsora

M4 sport mai tv műsora az online műsorújság segítségével könnyedén leellenőrizhető a musor.tv oldalára kattintva. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést látogasson el a honlapunkra, ahol már akár egy hétre előre megnézheti a megrendezendő sportesemények pontos időpontjait. Külön ajánlom figyelmébe a Napos oldal, Jövünk és Játékoskijáró elemző műsorainkat a különféle rangos sportesemények mellett. Kellemes időtöltést és jó szurkolást kívánunk minden nézőnknek!

Sport1 sport közvetítések

Sport1 sport közvetítések akár már egy hétre előre megtekinthetőek. A Sport1 széles választékkal várja minden kedves sportrajongóját. Amennyiben nem szeretne lemaradni a kedvenc csapatai mérkőzésiről, akkor látogasson le a musor.tv oldalunkra, ahol mindig pontosan tájékozódhat a sportesemények időpontjairól. A Sport1 sport csatorna minden fontos mérkőzésről helyszíni közvetítést biztosít. Minden nézőnk számára jó szórakozást és szurkolást kívánunk.

Musor.tv sport1 műsor

Musor.tv sport1 műsor megtekinthető weboldalunkon, a musor.tv-n és nálunk elérhető lesz majd a teljes heti sport1 műsor is, nem csak a mai napi, így már előre eldöntheti, hogy milyen sporteseményt vagy sportmagazint nézne meg a hétvégén. A musor.tv weboldalon azt is megtudhatja, hogy melyik műsort sugározzák HD minőségben. Amennyiben bővebb leírást és további részleteket szeretne olvasni a műsorokról látogassa fel weboldalunkat és itt mindent megtalál.

Musor.tv sportműsorok

A musor.tv sportműsorok időpontjainak megtekintésére adnak lehetőséget. Olyan sportcsatornák műsorajánlója találhatók meg itt, mint a DIGI Sport 1-2-3, Sport 1-2, Eurosport 1-2, The Fishing and Hunting Channel stb. Ezek a csatornák leginkább férfiak számára érdekes műsorokat közvetítenek, hiszen a legnagyobb sportrajongók mégiscsak a férfiak. A musor.tv weboldalon bárki könnyen megtalálja azt a műsort, vagy csatornát, amelyet szívesen megtekintene.

Következő oldal »