Internet

KKV-Adó: Az email marketing

Mi az az elektronikus direkt marketing? Hogy tud ez Önnek segíteni? Az oldalon olvasható cikk erre ad választ. Az adatbázis építéstől a targetingig minden ehhez kapcsolódó dologról talál információt. De az oldalon számos egyéb témáról is talál írásokat. Ilyen az egészség, cégügyek vagy kikapcsolódás. Ha érdeklik a részletek, látogasson el Ön is az és tekintse át a rajta található cikkeket.

Adatbázis építéshez keres szakembert?

Több vásárlót szeretne honlapjára? Vállalkozása profitálhatóságát szeretné növelni? Ebben jó az e-mail marketing! A direkt marketing segítségével olyan friss ügyfelekre tehet szert, akik hosszú távon is az Ön szolgáltatásait választják majd. A Perfom Média eDM adatbázisa több mint ötszázötvenezer e-mail címmel büszkélkedhet, ami szükség szerint akár életkor, hobbik, autó stb. szerint szűrhető. A folyamatos adatbázis építés rendkívül fontos. Lead generáláshoz és e-mail marketinghez prímán használható. Hiszen így az e-mail kampányok tartalma biztos azon személyekhez jut majd el, akik vállalkozása szempontjából VALÓBAN fontosak. A Perfom Média honlapján az adatbázis építéstől az elektronikus direkt marketingig (és természetesen az eDM adatbázisról is) minden lényeges infót átnézhet, ami az eredményes e-mail kampányokhoz csupán kell!

Egy profi joomla tanfolyam

A Joomla tartalom kezelő rendszer Magyarországon is igen népszerű, rengeteg weboldal alapját adja. Azonban a felhasználók nem mindig tudják kihozni belőle a maximumot, így a profi joomla tanfolyam tényleg nekik készült. Ismerje meg Ön is a joomlát belvárosi, félnapos tanfolyamunkon és pörgesse meg weboldalát, legyen még több látogatója és persze legyen minél könnyebb használni a világ egyik legnépszerűbb tartalom kezelőjét.

Költséghatékony WordPress tanfolyamok

Ha Ön is WordPress rendszert használ, biztosan örülni fog neki, hogy újra belekezdtünk a népszerű WordPress tanfolyam szervezésébe. Hozza ki WordPress oldalából a maximumot és csatlakozzon hozzánk a Belvárosban, ahol a profik trükkjeit is megmutatjuk Önnek, és természetesen tudástárunkban is megtalálhatja kérdéseire a választ. A WordPress tanfolyam Önnek is nagy segítség lehet, ha nem akar lemaradni a konkurencia mögött.

Domain regisztráció- Domainregistar.hu

Intec Online Kft. 2005 óta hivatalos .hu domain regisztrátor! Fenntartott domainek száma több mint tízezer! Honlapunkon keresztül egyszerűen regisztrálhatja domain nevét. Legyen szó hazai vagy nemzetközi domain végződésről nálunk biztosan megtalálja, mert több száz végződést kínálunk ügyfeleink számára. A regisztráció folyamata gyors és egyszerű, akár már papír nélkül is lehetséges. Domain nevét pedig ingyenesen tartjuk fent.

Ha te is szereted a WordPresst

Akkor ugorj be hozzánk, akciós wordpress weboldal készítés csomagjaink neked is tetszeni fognak. Mert mi a jó a wordpressben? Könnyen kezelhető, testre szabható és több millió reszponzív sablon érhető el hozzá. A wordpress segítségével te magad szerkeszted weboldalad! A jó wordpress weboldal készítés titka, hogy olyan eszközöket ad, amikre szükséged van és nem terhel felesleges dolgokkal!

Dorog-Esztergom térségének időjárása

Nem szeretnél megázni délután? Reggel süt a nap, és kíváncsi vagy milyen idő lesz a nap további részében? Akkor itt a helyed az oldalunkon! Naprakész időjárás-előrejelzés Dorog-Esztergom térségére! 7 napos előrejelzés, viharfigyelés, timelapse videók, időjárás rekordok és minden egyéb érdekesség, ami térségünkben megfigyelhető! További információért látogasd meg honlapunkat: Dorog-Esztergom térségének időjárása.

Használt PC akár 12 hónap garanciával!

Nagy használt számítógép választék Budapesten, raktárról, akár 12 hónap garanciával és jogtiszta Windows szoftverrel! Minden használt PC tesztelve van szervizünk által, csak jól működő számítógépeket forgalmazunk. A használt PC-ket processzor pontszám alapján összehasonlíthatja és részletes specifikációkat talál hozzájuk. Lehetősége van egyedi PC-k összeállítására, vagy a megvásárolt számítógépek bővítésére, átépítésére is. A termékeket személyesen átveheti boltunkban vagy belföldön házhoz is szállítjuk. Az utánvétes fizetés is biztosított.

Webáruház készítés

A webáruház készítés a mai világunkban elhanyagolhatatlan, a boltok forgalmát tekintve. Most már egyre többen vásárolnak interneten keresztül. Az üzletek közelébe sem mennek, mivel a termékről több fotó is készül. Azon felül a webáruházakban még a termékek méretei is ki választhatóak, valamint a színek is. Mi a modern webáruházak elkészítését vállaljuk, természetesen az igények alapján. De ne felejtsük el ezek az oldalak több időn keresztül készülnek el, mint a sima website-ok.

Következő oldal »