Utazás – Vendéglátás

Siófok apartman

A Siófok apartman az Aranypart közepén, a Petőfi sétánytól, a Nagystrandtól pár száz méterre helyezkedik el. Siófoki apartmanházunk teljesen újépítésű, minden kedves vendégünk részére próbáltunk apartmanokat kialakítani legyen az pár, család, baráti társaságok, egyedül érkezők, vagy akik luxust szeretnének lakosztály is áll rendelkezésre. A siófoki apartmanok, Siófok egyik legszebb részén az Aranyparton nyugodt üdülőövezetben található a Luxus apartman, pár száz méterre a Balatontól. Melyhez saját medence, jacuzzi és szauna is tartozik, melyekben teljesen kipihenheti az egész év fáradalmait. Jöjjön el hozzánk Siófok apartman szállásunkba, itt nyugodtan elfelejtheti a problémákat.

A Balaton borkóstolási élményt is nyújt

Gyermekkorom legjobb nyaralásait a magyar tengernél töltöttem, főleg július-augusztus hónapokban, amikor a borkóstoló Balaton programon én még nem vehettem részt. A szüleim élvezték a zamatos borokat, ették a finomabbnál finomabb ételeket, és egyszerűen csak élvezték a Badacsony lenyűgöző látnivalóit. Most hogy már felnőttem, és is kipróbálhatom ezt a páratlan élményt a barátaimmal.

Vitorlás bérlés Balaton

A vitorlás bérlés Balaton különleges kikapcsolódási, nyaralási lehetőséget kínál a hajóbérlés Balaton iránt érdeklődőknek. Ismerd meg a Balaton azon oldalát, amelyet a parton pihenők nem láthatnak és tapasztalhatnak! A jól felszerelt hajóink fedélzetén eltöltött idő alatt, egyszerre élvezheted a természet közelségét és az igényes kikötői szolgáltatások nyújtotta kényelmet. Vitorlás bérlés szolgáltatásunkat Szántód, Balatonföldvár, Siófok, Balatonfüreden és Tihanyban tudod igénybe venni, a megfelelő gyakorlattal rendelkezők számára – akár önállóan is. Célunk hogy a vitorlázást és a Balaton vitorlás bérlés szerető embereket, tartalmas és élmény dús kikapcsolódáshoz juttassuk, magas színvonalon és elfogadható árakon. Szeretnénk, ha a vitorlás bérlés Balaton nem csak a kiváltságosok kedvtelése lenne, hanem egy mindenki által elérhető tartalmas, akár családi szórakozássá válna a Magyar Tengeren!

Lakókocsi bérlés jó feltételekkel

Amikor valaki éppen egy európai körutazást tervez, arra is gondolhat, hogy mi van akkor: ha lakókocsi bérlés szolgáltatást vesz igénybe. Ehhez itt van egy kis segítség. A bérbevevő lehet magánszemély, de akár cég, vállalkozás is. Dokumentumok nélkül lehetetlen ezt a szolgáltatást igénybe venni, mivel kell hozzá a bérlő lakcímére szóló 30 napnál nem régebbi közüzemi számla pl.: villany, internet, illetve vízszámla is megfelel, valamint jogosítvány.

Kitűnő szállás ajánlatok Itáliában

A széles skálán mozgó olaszországi szállás ajánlatok között bárki megtalálhatja a legjobbat pénztárcájához mérten. Közvetenül az online katalógusból is választhat. Ha stresszmentes itáliai nyaralásra vágyik, akkor nyugodtan bízza ügyei elintézését az erre specializálódott utazási iroda munkatársaira, akik kiváló és minőségi szolgáltatást nyújtanak ezen a területen már évek óta.

Budavári Labirintus

A kiállítás először 2000-ben lett világhírű, amikor a világ 50 legérdekesebb helye közé sorolták. A Budai Várbarlang az Olajlámpás Labirintusnak köszönhetően vált ismertté. Budapest 10 legkedveltebb és legkeresettebb kulturális célpontjai közé tartozott. Az egyik szakíró a világ 8 földalatti csodája közé sorolta. Nappal a magyar és európai történelem titokzatos és szimbolikus alakzatai között lehetett felfedező utat tenni, éjszaka pedig az egyszemélyes útkeresésben Európa nagy alkotói Dante, Mozart, Goethe stb. jelentették a labirintusból kivezető segítséget. 2011-ben először bevezették a 0-24 órás nyitva tartást, ami rendhagyó a kulturális intézmények tekintetében. Népszerűsége csúcspontján, 2011-ben egyes politikai körökhöz tartozó személyek elirigyelték a Labirintus sikerét: a kiállítást államosították, majd az érdekcsoport a maga javára privatizálta. A honlap ma már csupán egy emlékeztető, archívum.

Siófok wellness, szállás Siófok

Az apartman a Balaton fővárosában, Siófok egyik legszebb részén - az Aranyparton - idegenforgalmilag legfrekventáltabb negyedében közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. A siófoki nagy strand , a szórakozó helyek, a Coke Club,a Petőfi sétány, a hajóállomás és a siófoki centrum pár percnyi sétára található az apartmantól. Az apartmanház földszintjén 400 m2 –en található a siófok wellness részleg, amit vendégeink használhatnak. Wellness szolgáltatásainkkal igyekszünk Önt és kedves családját vagy barátait kényeztetni. A kikapcsolódás minden ember életében nagyon fontos. A szállás Siófok Gréta Wellness Apartmanok legfőbb célja, hogy minél több ember távozzunk tőlünk kipihenten, frissen. Mindenki számára élmény megismerni más környezetet és embereket.

Magyarország – Hungary

Magyarország márpedig gyönyörű, ne hagyd, hogy külföldi ismerőseid mást gondoljanak! Éppen ezért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy te is megmutathasd minden külföldi ismerősödnek, beautiful Hungary, hogy hazánk az egyik legszebb ország Európában, kultúránk és gasztronómiánk pedig biztosan megér egy látogatást! Oldalunk éppen ezeket az értékeket mutatja be, videók segítségével, nézd meg te is!

Táborhelyszín ajánló

Ha táborozás, akkor az itt kezdődik Kedves táborszervezők, pedagógusok, edzők, csapat, klub és csoportvezetők….. Több mint félszáz, már kipróbált táborhelyszín közül választhat egy helyen. Ha nehéz a választás, kérje segítségünket, ajánlatainkért vállaljuk a felelősséget. Nem árulunk zsákbamacskát, hiszen az oldal az információk pontos és hiteles átadása céljából jött létre, melyért mi mint szervezők, és a táborhelyszínek mint szolgáltatók, közösen vállaljuk a felelősséget.

Következő oldal »